21 Diner Cadeau

Cadeaus voor studenten diners

21 Diner Thema

Het is natuurlijk leuk om een uniek thema idee te hebben. Kies uit één van de 21 ideeën voor thema’s om te zorgen dat jij een creatieve dresscode hebt!

Uitleg

Sommige 21-diners hebben een thema. We leggen uit wat gebruikelijk is wat betreft de aankleding en dresscode van het feest.

Man-Vrouw

Voor mannen is een andere aanpak wat betreft het thema en de dresscode gebruikelijk dan voor vrouwen. Lees hier meer over de verschillen.

Ideeën

De makkelijkste manier om op een creatief thema te komen is door ideeën op te doen uit genoeg voorbeelden. We geven er hier welgeteld 21!

21 Diner Thema

Uitleg

Het thema van je diner is na je uitnodiging het visitekaartje van de avond. Zodra mensen binnen komen, zien ze de aankleding van het feest en van de rest van je familie, clubgenoten, huisgenoten en vrienden. Het leukste is natuurlijk als je met een uniek thema een feest kan hebben dat niet vergeten zal worden. Het thema geef je in de uitnodiging al aan, zodat mensen er rekening mee kunnen houden qua kleding. Als er geen thema is, is het nog steeds gebruikelijk een dresscode door te geven.

Tip: kies een thema dat past bij de jarige. Dat is het leukste voor de avond! De dresscode valt eigenlijk altijd in dat thema, maar ook de muziek, het eten, de aankleding van het diner en zelf het cadeau kunnen in dezelfde stijl worden gedaan voor de organisatie van een compleet geslaagde avond.

Man-Vrouw

Voor mannen en vrouwen zijn andere dingen gebruikelijk voor het thema van een diner. Mannen hebben over het algemeen geen thema voor de avond, maar bij vrouwen is het juist heel gebruikelijk. Voor mannen wordt als dresscode vooral tenue de ville doorgegeven, wat betekent dat de mannen in pak naar de gelegenheid komen. Vrouwen passen de keuze van hun jurk vaak aan op een creatief thema. Ideeën voor leuke thema’s vind je hieronder!

Tip: doe vooral wat je leuk vindt! Wil je als man een thema voor je 21-diner? Ga ervoor! Wil je als vrouw iedereen laten komen in de kleding waar ze zich zelf fijn in voelen? Lekker doen!

Ideeën

De beste manier om op een leuk thema te komen is door ideeën op te doen door wat voorbeelden. We geven hier 21 voorbeelden voor een leuk thema en raden je vooral aan er één over te nemen, of geïnspireerd hierdoor een leuk eigen thema te bedenken. De voorbeelden gaan over thema ideeën, maar verzin er vooral een andere eigen titel bij. Dat kan bijvoorbeeld door een reisthema te verwoorden als Mr./Mrs. Worldwide of een ’80s thema als Dolle Disco.

Voorbeelden van 21-diner thema’s:

 1. Roaring ’20s
 2. That ’70s Show
 3. Dolle Disco
 4. Heroes From The Zeroes
 5. Mrs. Worldwide
 6. Op De Scheve Schaats
 7. Los In De Skihut
 8. Cirque Du Freak
 9. Oh Oh Cherso
 10. Temptation Weiland
 11. 1001 Nachten
 12. Gemaskerd Bal
 13. Bij Ons In De Jordaan
 14. Fout Maar Goud
 15. Shaken, Not Stirred
 16. Moulin Rouge
 17. Oktoberfest
 18. Winter Wonderland
 19. Wild Wild West
 20. Casino Royale
 21. Rubik’s Cube

Deel dit artikel met je vrienden en familie

Schuiven naar boven