21 Diner Cadeau

Cadeaus voor studenten diners

21 Diner Uitnodiging

De uitnodiging van het 21-diner is de eerste indruk. Begin goed en vind een idee om de mooiste uitnodigingen te maken voor je vrienden, clubgenoten en huisgenoten!

Inhoud

Als je benieuwd bent wat er allemaal in een uitnodiging moet staan, ben je hier bij het juiste adres. Je vindt een checklist met alle punten!

Stijl

De stijl vormt je uitnodiging. Het is een eerste indruk en je wil je feest natuurlijk goed beginnen. Hier vind je wat belangrijke punten.

Ideeën

Natuurlijk kun je het beste aan de slag met een mooi voorbeeld en een goed idee. Hier vind je wat inspiratie voor je eigen 21 diner uitnodiging!

21 Diner Uitnodiging

Inhoud

De 21-diner uitnodiging is niet alleen een eerste indruk voor je feest, het is ook belangrijk om logistieke redenen. Als je wil voorkomen dat je de laatste dag allemaal appjes krijgt waar je nou ook alweer woont, of als je niet wil dat mensen buiten de dresscode vallen, dan zul je de informatie in je uitnodiging moeten zetten. De uitnodiging voor je 21-diner heeft dus alle belangrijke informatie voor de avond. Meestal wordt een uitnodiging geschreven door, of in de naam van, de ouders. Het kan een heel verhaal zijn of een korte, bondige kaart. Dat is helemaal aan jou. Zorg in ieder geval dat je de onderstaande checklist hieronder afwerkt om een leuke uitnodiging te hebben met alle informatie erin die nodig is!

Checklist 21-diner uitnodiging:

  • Één of een paar foto’s van de jarige 
  • Aanhef, met of zonder naam
  • Een leuk verhaal over het feest of de jarige
  • Informatie over voorzieningen zoals een beamer
  • Mogelijk de vraag om slaapspullen mee te nemen
  • Dresscode of thema
  • Tijd van aanvang
  • Locatie van het diner
  • RSVP, de vraag om te antwoorden op de uitnodiging
  • Contactgegevens van de ouders

Stijl

Het is leuk om een kaart in je eigen stijl te doen. Liever vermijd je dat je een standaard diner inluidt door een leuke uitnodiging te designen. Dat kan volledig in eigen stijl, dus kies een lettertype, kleur en opmaak die bij jou en je diner past. Dat kan met de hand of met de computer, zolang je het maar redt om voor iedere aanwezige een uitnodiging te maken.

Tip: een makkelijke en leuke manier om je eigen uitnodiging te maken is met een editor. Zo kun je bijvoorbeeld via de Hema je eigen uitnodiging designen. Dat is creatief en scheelt je de moeite om alles met de hand te doen voor een mooie kaart. Je kan zelfs het menu voor de avond in dezelfde stijl maken of het cadeau in dezelfde stijl verpakken.

Ideeën

Van voorbeelden leer je het meeste. We hebben hieronder een idee van de tekst voor een uitnodiging voor een man en voor een vrouw. Dit kan een inspiratiebron zijn voor je eigen design. Je hoeft natuurlijk je invite niet precies op die manier te doen. Sterker nog, zorg dat je uitnodiging tekenend is voor jou en je diner. Dat is het leukste voor jou en voor de aanwezigen.

 

Voorbeeld uitnodiging 1:

Beste vrienden van Jasper,

We zouden jullie graag uitnodigen om op zaterdag 21 september 2019 de 21e verjaardag van Jasper te komen vieren. Hopelijk kunnen we mooie verhalen van vroeger met jullie delen en wat meer te weten komen over zijn studententijd.

We hebben helaas niet genoeg bedden voor iedereen, dus het is handig als je een matje en slaapzak kan meenemen. De dresscode is tenue de ville en we zouden het fijn vinden als je ons op telefoonnummer 06-25827461 of op e-mailadres [email protected] kan laten weten of je kan komen.

Het zal een heerlijke avond worden! Graag verwelkomen je vanaf 18:30 op de Beukenlaan 42 in Apeldoorn. Er zal een beamer aanwezig zijn voor als jullie foto’s of video’s willen laten zien.

Tot dan,

Bernard en Jacqueline van der Veen

 

Voorbeeld uitnodiging 2:

Lieve Sanne,

Op zaterdag 15 juni 2019 vanaf 17:00 uur zouden wij graag de 21ste verjaardag van Eva met je vieren. We hebben veel leuke verhalen uit haar jeugd met jullie te delen en hebben ontzettend veel zin om jullie verhalen over haar studententijd te horen. Er is dan ook een beamer aanwezig om wat mooie foto’s en filmpjes te delen in ons huis aan de Koningin Wilhelminalaan 11 te Hilversum.

We raden voor een goede nachtrust aan om een matje en slaapzak mee te nemen. Graag horen we van je of je erbij kan zijn. RSVP naar Eva, maar twijfel niet om ons te bellen of mailen als je vragen hebt of iets wil overleggen.

Tot zaterdag de 15e!

Liefs,

Trudy Visscher en Frank de Jong

E-mailadres: [email protected]

Telefoonnummer: 06-91739948

Deel dit artikel met je vrienden en familie

Schuiven naar boven